Συμμετοχή στο πρόγραμμα νοιάζομαι για τον άλλο

 

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας «Ο ΜΥΣΩΝ »  απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους και σας καλεί να συμμετέχετε στο project που θα γίνει σε συνεργασία με το πρόγραμμα Προαγωγής αυτοβοήθειας  που έχει τίτλο: «Νοιάζομαι για τον άλλο».

 Μέσα από τη δράση αυτή, να καλέσουμε τους μαθητές μας «να σκεφτούν τους άλλους» με την τέχνη τους, με τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια τους!

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορεί θα περιέχει δράσεις αλληλεγγύης και παραγωγή υλικού.

Σε συνεργασία με το «Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας» δίνεται η δυνατότητα συνδιαμόρφωσης προτάσεων και δράσεων. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μαζί με εκπροσώπους του προγράμματος προκείμενου να γίνει ενημέρωση και ο απαραίτητος προγραμματισμός.

Οι δράσεις μπορούν να περιλαμβάνουν δράσης ευαισθητοποίησης και συνεργασίας  επισκέψεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συνεργασία με το ειδικό σχολείο, συναντήσεις και δραστηριότητες καθώς και προβολή και παραγωγή οπτικοαουστικού υλικού .

Τα έργα τους μπορούν να είναι ατομικά, ή ομαδικά σε όλες τις μορφές της καλλιτεχνικής – πνευματικής δημιουργίας: Μουσική , βίντεο , ζωγραφική , κολλάζ , αφισέτες ή μεγάλα ταμπλό , κείμενα , φωτογραφίες κλπ. Οι ατομικές προσπάθειες , όσον αφορά τη γραφική ύλη , να έχουν διάσταση σε μέγεθος χαρτιού Α3 ή Α4 και οι ομαδικές μπορούν να είναι και σε μεγάλα ταμπλό , χωρίς να αποκλείουμε κάθε άλλη πρωτοβουλία.

Τα έργα των παιδιών μπορούν να παρουσιαστούν σε εκδηλώσεις του Συλλόγου μας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προαγωγής αυτοβοήθειας.

 (Επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλεξάκη Αλέξανδρο 6976970367 ή  ταμία του ΔΣ Γιωργουλάκη Ιωάννη 6979509533

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γεν. Γραμματέας

 

Αλεξάκης Αλέξανδρος                                                                                     Σαντιμπαντάκη Ελένη

 

Copyright © 2018, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Εσωτερική Παραγωγή

Είσοδος

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;