Ευχαριστήριο για την Ημερίδα Νεανικής Δημοσιογραφίας»

bty

bty

Το ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» σε συνεργασία με το Σύλλογο Νεανικής Δημοσιογραφίας Τύπος & Ουσία – Λευτέρης Δασκαλάκης και το 4ο ΔΣ Σητείας οργάνωσαν ενημερωτική  ημερίδα νεανικής δημοσιογραφίας στο 4ο ΔΣ Σητείας στην οποία προβλήθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον υλικό, και έγινε ενημέρωση από τον κ Δασκαλάκη Γιώργο. Επίσης προβλήθηκαν τοπικές σχολικές  εφημερίδες  και έγινε σχετική ενημέρωση από τους συναδέλφους.  Αποτελεί ιστορικό, πολιτισμικό- πολιτιστικό αποτύπωμα η παραγωγή σχολικής εφημερίδας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ Δασκαλάκη Γιώργο που ήρθε από το Ηράκλειο για να κάνει την παρουσίαση. Την κ Σεργάκη Μαρία για το εξαιρετικό υλικό το οποίο έχει καταγράψει και μας πρόβαλε ο κ Δασκαλάκης. Ακόμα ευχαριστούμε θερμά την κ Ψαράκη Μαρίζα και τον κ Μεταξάκη Μανώλη για τη δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη της ημερίδας, όπως και την κοινωνική λειτουργό, εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας κ Ελπινίκη Φρουζή που με μαθητές προσφυγόπουλα τίμησαν την εκδήλωσή μας . Τέλος να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων όπως και όλους τους συναδέλφους  μας που τίμησαν την ημερίδα μας.

Η ημερίδα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και κανείς δεν έπρεπε να τη χάσει.  Αποτελεί όμως ένα πρώτο βήμα για να ανοίξει πάλι  το κεφάλαιο Νεανικής Δημοσιογραφίας στη Σητεία και να ακολουθήσουν και άλλες ημερίδες ανάλογου ενδιαφέροντος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

Αλεξάκης Αλέξανδρος                                                     Σαντιμπαντάκη Ελένη

Copyright © 2018, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Εσωτερική Παραγωγή

Είσοδος

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;