Κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης στις 14/1 και κάλεσμα σε Πανεκπαιδευτική Λασιθιώτικη διαμαρτυρία»

 

 

 

dav

Ο ΣΕΠΕ Σητείας “ο Μυσων” , χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή στην απεργία χιλιάδων εκπαιδευτικών, μόνιμων και αναπληρωτών καθώς και στις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών που έγιναν σε όλες τις πόλεις της χώρας στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΔΟΕ-ΟΛΜΕ.

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή των συναδέλφων που έκλεισαν όλα τα περιφερειακά σχολεία της περιφέρειας Σητείας και συμμετείχαν σχεδόν καθολικά στην απεργία.

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή  εκατοντάδων συναδέλφων στην Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση και την πορεία που έγινε στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ του Λασιθίου και της  ΕΛΜΕ Λασιθίου.

Καταγγέλλουμε τη σφοδρή καταστολή που χρησιμοποίησαν τα  ΜΑΤ,  με χημικά και δακρυγόνα στην μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών σήμερα το μεσημέρι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου που είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν  πολλοί τραυματίες .

Καλούμε  όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 13:00 στον Άγιο Νικόλαο στην οποία συμμετέχουν όλοι οι ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λασιθίου   τ με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

Αλεξάκης Αλέξανδρος                                                     Σαντιμπαντάκη Ελένη

Copyright © 2018, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Εσωτερική Παραγωγή

Είσοδος

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;