Απεργία την Παρασκευή 11/1 και Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο 4ο ΔΣ Σητείας

 

dav

Προμετωπίδα των διεκδικήσεων μας είναι μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση.  Η ΔΟΕ ενώ  έχει καταθέσει στο Υπουργείο Παιδείας την πρότασή– απόφαση της 87ης Γενικής Συνέλευσης, για το σύστημα διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών το Υπουργείο επιδίδεται σε ένα επικοινωνιακό αγώνα και διεργασίες που εγείρουν τον αυτοματισμό στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας.  Παρακάμπτοντας τις θέσεις του κλάδου καταθέτει ένα σύστημα διορισμών  με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.  Σητείας «ο Μύσων» για την απεργία στις 11/1/18 αποφάσισε τα παρακάτω:

Οργανώνουμε την απεργιακή κινητοποίηση σε δύο επίπεδα.

  1. Συντονίζουμε τον αγώνα για την διοργάνωση Πανεκπαιδευτικού Συλλαλητηρίου στο Ηράκλειο στην πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 π.μ.

Επιπλέον:

Θα πραγματοποιήσουμε Έκτακτη Ανοιχτή Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 9/1 στο 4ο ΔΣ Σητείας στις 18:00 μ.μ., με σκοπό την οργάνωση των κινητοποιήσεων και την χάραξη της παραπέρα πορείας.

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

Αλεξάκης Αλέξανδρος                                                     Σαντιμπαντάκη Ελένη

Copyright © 2018, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Εσωτερική Παραγωγή

Είσοδος

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;